Аромат осені та затишку: перевірені рецепти печива з яблуками
Осінь не за горами, а вечори стають довшими та холоднішими. Найприємніше проводити їх за чашкою чаю, смакуючи випічкою з яблуками. Пропонуємо тернопільським господиням кілька простих та доступних рецептів яблучного печива за версією "Все буде смачно". Яблучне печиво з корицею Інгредієнти: яйця курячі – 1 шт.борошно – 200 гцукор – 120 грозпушувач тіста – 20 гсіль – дрібкамасло вершкове – 120 гяблука – 3 шт.кориця – 10 г Спосіб приготування: Розітріть масло (можна збити) з цукром. Додайте яйце, борошно з розпушувачем, сіль. Ще раз розітріть. Додайте натерті на тертці очищені яблука, корицю. Викладіть печиво на простелене кулінарним папером деко столовою ложкою на відстані одне від одного. Випікайте 25-30 хвилин при 180℃. Яблучне печиво з манкою Інгредієнти: яблуко велике – 1 штманна крупа – 100 гцукор – 50 гвода – 30 млвівсяні пластівці швидкого приготування – 100 г Спосіб приготування: Злегка обсмажте вівсяні […]