26.04.2024
Новини

Колишня дружина Віктора Павліка показала підписникам, як їхній син проводив останні дні життя в хоспісі (відео)

Уродженець Тернопільщини Віктор Павлік та його ексдружина Лора Созаєва втратили 21-річного сина Павла на початку серпня. Хлопець пішов із життя після тривалої боротьби з раком.

Після похорону і Павлік, і Созаєва часто діляться у соцмережі власними переживаннями. Так, нещодавно Лора поширила на своїй сторінці у Фейсбуці відео з сином. Ролик знятий в останні дні життя Павла. На ньому хлопець слухає улюблену музику з фільму “1+1”.

Созаєва наголосила, що поширює відео не для журналістів, а для батьків, які перебувають поруч з важкохворими дітьми. Їй важливо, щоб матері і батьки знали як поводити себе з сином чи донькою у складний період часу.

“Хороші мої! У ті відрізки часу, коли у дитини не болить, я б вам побажала робити як я. Веселитися! І обов’язково розповідати про вічність! Вони не йдуть у темряву, чи дірку, або у прірву! Вони йдуть в руки люблячого Отця!” – написала Созаєва.

Вона також зазначила, що Павла у хоспісі часто відвідував друг Ілля. У нього рік тому помер від раку батько, але незважаючи важке психологічне потрясіння, Ілля був з Павлом до кінця.

Перейти до панелі інструментів