29.03.2024
Вибори-2020 Новини Оперативно Політика

Заступник мера Тернополя змінив політичну орієнтацію

Заступник міського голови Тернополя з гуманітарних питань, багаторічний член ВО «Свобода» Леонід Бицюра балотуватиметься на наступних  виборах до міської ради у лавах… ВО «Батьківщина».

Про це повідомляє офіційний сайт обласної організації «сердечкових».

Представлення команди ВО «Батьківщини» відбулося сьогодні у драмтеатрі. Для багатьох поява у цій команді Леоніда Бицюрии стала несподіванкою.

«Перегорнув партійну сторінку життя тривалістю в 15 років. Дякую побратимам та друзям! Тепер в самостійний політичний шлях. Всім добра!», – написав у Фейсбуці про своє рішення змінити партійну  приналежність заступник міського голови.

Водночас на місцевому сайті, який пов’язують з Леонідом Бицюрою, сьогодні  з’явилася інформація, що він не лише балотуватиметься в депутати міської ради, а й змагатиметься за крісло міського голови як представник «Батьківщини».

Офіційної реакції ВО “Свобода” на демарш одного з давніх членів  організації, який стояв біля її витоків у Тернополі, наразі немає.

Про інших кандидатів на посаду міського голови, про яких офіційно відомо станом на сьогодні, Терміново вже розповідало у матеріалі “Хто на мера Тернополя?”.

 

 

Перейти до панелі інструментів