19.04.2024
Новини

“Спи спокійно, друже”: 35-річний тернополянин помер через COVID

Життя Романа Топорницького з Тернополя забрав коронавірус. Чоловікові було 35 років. Його не стало 19 вересня. Про смерть тернополянина, який був найдавнішим фанатом футбольного клубу “Нива”, повідомляють на сторінці Ultras Nyva Ternopil у соцмережі Фейсбук. 

“Велике горе спіткало наш фанатський рух. Сьогодні в лікарні швидкої медичної допомоги, у віці 35 років, від коронавірусної пневмонії помер один з найдавніших і найвідданіших фанатів “Ниви” – Роман Топорницький…Роман стояв у витоках нашого фанатського руху і катав за команду більше 10 років. Виїзд в Бурштин, став для нього 56 і останнім…Спи спокійно, друже!”, – йдеться у повідомленні.

Роман Топорницький перебував на лікуванні у лікарні швидкої допомоги у Тернополі. Кілька днів тому на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук він розмістив пост з проханням про допомогу на лікування.

“Вже більше тижня перебуваю в Тернопільській лікарні швидкої допомоги, оскільки захворів на COVID-19, дуже важка форма. Сьогодні мені лікарі повідомили, що для подальшого успішного лікування потрібні дуже дороговартісні ліки в районі 60 тис. грн. Тому прошу Вас допомогти мені у боротьбі за моє власне життя”, – написав чоловік.

Два дні тому Роман повідомив, що почувається краще і попросив припинити збір коштів.

“Усім привіт! Мені вже легше! Прошу припинити збір коштів! Поки всім вдячний за поміч!”, – йшлося у його повідомленні у соцмережі.

Та на жаль, медикам не вдалося врятувати життя чоловіка.

Нагадаємо, 17 вересня у Тернополі пішла з життя через COVID-19 завідувачка тернопільського дитсадка № 5 Світлана Мельник. Жінці було 46 років. 20 серпня у Тернополі помер відомий бізнесмен, колишній президент ФК “Нива” 60-річний Автанділ Мдінарадзе.

Як зазначив у коментарі Терміново начальник міського управління охорони здоров’я Василь Даньчак, суттєві ускладення від коронавірусу можуть бути і в досить молодих людей. Деякі з них завершуються фатально, тому пильнуватися радить усім, незалежно від віку.

Колектив видання Терміново щиро співчуває рідним та близьким Романа Топорницького з приводу непоправної втрати… Вічна йому пам’ять… 

Перейти до панелі інструментів