13.05.2024
Новини Оперативно

Скандального директора Кременецької лікарні Павла Кісіля поновив на роботі міський голова

Як стало відомо “Терміново” з власних джерел, колишнього директора КНП “Кременецька опорна лікарня” Павла Кісіля, якого рік тому звільнили зі скандалом, поновили на роботі. Відповідне розпорядження, начебто, підписав міський голова Андрій Смаглюк.

Сьогодні вранці представники колективу лікарні прийшли до очільника громади, аби вкотре просити його не поновляти Павла Кісіля на роботі. Тоді Андрій Смаглюк повідомив, що розпорядження про поновлення на посаді підписане ще учора. Та на момент написання публікації на офіційному сайті Кременецької міської ради документ ще не оприлюднили. Не вдалося зв’язатися і з самим міським головою, аби отримати коментар щодо ситуації.

Поспілкуватися вдалося лише з медиками, які сьогодні навідалися у міську раду. Раніше працівники медзакладу наголошували, якщо Кісіля поновлять на роботі, лікарня буде стояти порожньою. З їх слів міський голова повідомив, що повинен був підписати розпорядження, адже за не виконання рішення суду на нього порушили кримінальне провадження.

Нагадаємо, понад рік тому на сесії депутати Кременецької міської ради майже одноголосно підтримали рішення “Про дострокове розірвання контракту з директором Комунального некомерційного підприємства «Кременецька опорна лікарня» Кременецької міської ради”. Цьому передували аудит, конфлікти, зустрічі міського голови з представниками колективу лікарні та численні звернення і суперечки.

Перейти до панелі інструментів