29.04.2024
Новини

Літо у розпалі: які розваги та послуги є на пляжі “Циганка”. Ціни

У Тернополі триває пляжний сезон, у місцях літнього відпочинку людно як у вихідні, так і в будні. Днями журналісти “Терміново” навідалися на пляж “Циганка”, що в Тернополі. Розповідаємо про всі послуги та розваги, які там є.

На “Циганці”, як її в народі називають, розваг не менше, ніж на “Дальньому пляжі”. Тут немає оренди альтанок, проте можна відпочити на лежаках від місцевого кафе.

З розваг для діток є дитячий майданчик та 2 батути. На них можна пострибати за ціною у 35 грн за 10 хвилин.

Є спортивний та волейбольні майданчики. Також можна орендувати чотиримісний катамаран. Ціни – 100 грн за 30 хв, 160 грн – за годину.

Читайте також: На “Дальньому пляжі” людно: усі послуги та розваги і ціни на них

Безпека та інфраструктура

Безпека та комфорт в рекреаційній зоні відіграє немалу роль в організації якісного відпочинку. Для цього потрібно, щоб на пляжі було чисто, працював туалет, були душові та роздягальні. І звісно, рятувальники.

На “Циганці” ми не помітили великої кількості сміття. Є багато смітників, тернополяни ними активно користуються. Лише декілька папірців лежали на траві, бо їх знесло вітром. Попри те, що місця для паління на пляжі немає, недопалків у траві не було, скла також.

Щодо туалету, то він у такому ж стані, як минулого року. Там чистіше, ніж у сумнозвісному на “Дальньому” пляжі, проте теж є неприємний різкий запах. Злив та умивальник працює, туалетного паперу немає.  Роздягальні теж чисті.

Також на пляжі працює рятувальник. Зазначимо, що дійсно активно виконує свою роботу і не дозволяє людям купатися за буйками. Коли один з чоловіків, який відпочивав на “Циганці”, не реагував на численні попередження рятувальника про те, що за буйками купатись заборонено, він підійшов ближче і таки домігся, щоб чоловік приплив ближче до берега.

 

Перейти до панелі інструментів