29.03.2024
Гуманітарна сфера Новини Оперативно

Учні та вчителі хворіють сотнями: школам області рекомендують перейти на дистанційне навчання

За минулий тиждень в області захворіли понад 200 педагогів і більше 200 учнів. У зв’язку з цим школи пропонують перевести на дистанційне навчання.

Про це на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомила начальниця обласного управління освіти та науки Ольга Хома.

– На території області за минулий тиждень захворіли більше 200 педагогічних працівників та більше 200 дітей, – каже чиновниця. – Хочу зазначити, що такої статистики в нас не було від початку пандемії. І тому ми радимо місцевим органам влади: хто не пішов на весняні канікули, але планує з наступного тижня, уже перейти на дистанційне навчання. Бо кількість захворювань як серед дітей, так і серед педагогічних працівників щодня збільшується.

Читайте також: “За старими критеріями половина Тернопільщини – вже майже в “червоній” зоні”: в області стрімко росте кількість інфікованих та хворих з важкою формою ковіду

Нагадаємо, з понеділка, 22 березня, тернопільські школярі пішли на канікули. Після цього учні 5-11 класів вчитимуться дистанційно.

Перейти до панелі інструментів