20.04.2024
Новини Політика

Я прийшов – тебе нема. Кандидати проігнорували запрошення Леоніда Бицюри на зустріч

У конференц-залі готелю «Тернопіль» вирішив зібрати кандидатів-мажоритарників на 163-му виборчому окрузі заступник міського голови у відпустці, а нині один із кандидатів у нардепи Леонід Бицюра. Утім, 19 із 21-го кандидатів на зустріч не прийшли. Замість дебатів, журналісти спостерігали діалог Леоніда Бицюри і Юлії Мамчак.

Днем раніше пан Леонід на своїй офіційній сторінці опублікував відеозвернення, на якому пропонує кандидатам “нову і продуктивну форму співпраці”.

Юлія Мамчак не оминула нагоди запитати Леоніда Бицюру про стан тернопільського ставу, будівництво водної арени, торф’яні котельні, зрізання дерев, нищення парків.

  • Водна арена – дуже гарний, цікавий і потрібний проект насправді, – каже Юлія Мамчак. – Проте уявіть собі, що приїдуть греблярі з інших міст чи країн, спустять ноги в озеро і, якщо мають якийсь поріз, замість того, щоб отримати позитивні враження від Тернополя, отримують поїздку в лікарню з інфекційною хворобою.

Леонід Бицюра запропонував зробити аудит використання коштів на спорудження водної арени. Щодо екологічного стану водойми у центрі Тернополя заступник міського голови відповів:

  • Тільки що відбулася в нас надвичайна протиепідемічна комісія. Вона розглядала проби від представників державного лабораторного центру МОЗ по біологічним дослідженням води в озері. Підтверджуються ті моменти, про які ми давно говорили. Зробили забір в 11-ти точках, є наявність витоків фекальних з каналізацій (перевищення від 20 до 30 разів). Треба розуміти, що це реальна задача для нас з вами.

Прийшов на зустріч і побратим Л.Бицюри зі “Свободи” Олександр Башта, який внесений до виборчого списку партії.

Наразі домовились зустрітися через тиждень на тому ж місці о тій же порі.

Перейти до панелі інструментів