25.04.2024
Новини

“Поліція області на Великдень працюватиме цілодобово”. Олександр Богомол про посилені карантинні заходи

На Великдень для жителів і гостей Тернопільщини планують посилити карантинні заходи. З 13.00 18 квітня по 6.00 21 квітня краян просять максимально обмежити свої контакти і не виходити на вулицю. Про це повідомив 16 квітня на засіданні оперативного штабу області голова ОДА Володимир Труш.

  • Понеділок – офіційний вихідний, – каже очільник ОДА. – Погода максимально сприяє тому, що люди захочуть вийти на вулицю і вони вийдуть. А наше завдання – зробити так, щоб людей було якомога менше.

 

Як повідомив начальник ГУ Нацполіції в області Олександр Богомол, у ці три вихідні поліція працюватиме цілодобово. Усі працівники поліції будуть напоготові.

  • Ми попросили медиків не виходити на пости, – каже Олександр Богомол. – Самі будемо міряти температуру, бо розуміємо, що збільшення кількості людей на ці пости може впливати також негативно щодо можливості зараження. Ми попрацювали з ДСНС і попросили, щоб вони роботу свою проводили окремо, повідомляли про дезінфекцію і займалися цією діяльністю.

Поліція готова реагувати на порушення правил карантину. За словами Олександра Богомола, правоохоронці готові навіть не впускати в область транспорт. Таке право дає рішення техногенної комісії, зазначив керівник обласної поліції.

 

Перейти до панелі інструментів