16.04.2024
Відео Місто Новини

Без “червоної” зони, але з новими обмеженнями: що зміниться в Тернополі з 22 березня (відео)

У Тернополі планують обмежити всі масові заходи та години проїзду для пенсіонерів за віком. Також на засіданні міського штабу для боротьби з коронавірусом, який відбувся у четвер, 18 березня, визначилися, коли в місті запровадять весняні канікули.

Отож, із 22 березня у місті:

рекомендують обмежити пенсіонерам за віком безкоштовний проїзд у будні дні з 10.00 до 16.00. Пов’язано це з проблемою добратися на роботу лікарям, вчителям та іншим працівникам життєво важливих галузей через велике скупчення людей на зупинках, особливо в години пік,

– заборонять проведення всіх масових розважальних, спортивних, соціальних, рекламних заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до єдиного плану, та матчів ігрових видів спорту професійних спортивних клубів, але проводити їх дозволять без глядачів та за дотримання всіх карантинних обмежень.

весняні канікули у закладах загальної середньої освіти розпочнуться 22 березня, триватимуть вони до 28 березня. Якщо епідемічна ситуація в місті не покращиться, то з 29 березня на дистанційне навчання перейдуться всі учні шкіл, окрім початкових класів.

Читайте також: 690 інфікувань, 7 смертей: за минулу добу ситуація із ковідом на Тернопільщині ускладнилася

Перейти до панелі інструментів