19.05.2024
Новини

Де відпочити біля Бережан з басейном: топ-3 місця

Бережани, мальовниче містечко в Тернопільській області, приваблює туристів своєю унікальною атмосферою, культурним спадком та чарівними краєвидами. Якщо ви шукаєте ідеальне місце для відпочинку біля Бережан, де ви зможете зануритися у прохолоду та відновити енергію, то вам потрібен басейн. Басейн – це чудовий спосіб розслабитися, пожвавитися та насолодитися літніми днями. Отож, пропонуємо ознайомитися з нашим топ-3 варіантів місць, де ви можете насолодитися басейном у тихій та затишній місцині біля Бережан.

Раніше “Терміново” розповідало про 5 нових локацій на Тернопільщині для відпочинку з басейном. Продовжимо рубрику, розповідаючи про кращі місця для релаксу біля Бережан.

Karahova

Автентичний готель у чудовому місці неподалік Бережан. Чисті просторі номери, виконані в місцевому стилі, велика територія з дитячим, спортивним та волейбольним майданчиком, чани, великий басейн з підігрівом і багато іншого.

Ціни досить доступні – 1500 грн за двох (оренда двомісного номера за добу). У вартість входить користування басейном, шезлонгами, альтанка, дрова, шампури, решітка, загальна кухня зі всім кухонним приладдям.

За додаткові кошти можна скористатися чанами з цілющими травами, зібраними на Караховських пагорбах, бочкою Офуро та сауною. Ціни на ці послуги такі:

  • чан – 1200 грн за 2 години (на 8-10 людей);
  • бочка Офуро – 600 грн/год;
  • сауна – 400 грн/год.

Є можливість замовити їжу у господині.

Локація – вул Карахово, Куряни, Тернопільська область, 47501

Контакти – https://www.instagram.com/karahov_a/

Велика стодола для відпочинку 40-50 осіб.

Green Hill

Green Hill є ідеальним місцем для тих, хто бажає насолодитися природою, розслабитися в бані та відпочити на пляжі, а також провести час з близькими людьми в приємній атмосфері.

Поблизу розташоване озеро з чудовим пляжем, де ви можете насолоджуватися купанням і засмагати на сонці. Поблизу є альтанки.

Також у локації є спеціальні гриль-зони для приготування смачних страв на вогні.  Гриль-зони обладнані всім необхідним інвентарем для приготування їжі. Якщо ви плануєте подовжити своє перебування, у локації також є апартаменти для ночівлі. В апартаментах є своя міні-кухня.

Ціни на послуги такі: 4-місні апартаменти – 1600 грн/доба. Якщо ви хочете завітати у Green Hill лише на день, то вхід на пляж коштує 100 грн у будні та 150 у вихідні. Діти до 5 років – безкоштовно.

Графік роботи пляжу – 9:00 – 21:00.

Локація – Залісся 8, Berezhany, Ukraine.

Kotovel

Баня в Лісниках або “Котовель” – це чудове місце для відпочинку та релаксації біля Бережан. Такий відпочинок допоможе вам розслабитися, відновити енергію та насолодитися природою. Вас оточуватиме ліс, тому чудові краєвиди забезпечено.

Ціни на послуги такі: Двоповерховий котедж до шести чоловік з басейном та бесідкою коштує  4500грн за добу.

Якщо у вас більша компанія, то є ще додатковий будинок “Курінь”. Його оренда коштує 6000 грн.

Додаткові послуги – баня на дровах – 500 грн/год, оздоровчий чан – 700 грн/год.

Локація – с. Лісники, Тернопільський район.

Перейти до панелі інструментів