03.05.2024
Новини

Топ-5 нових локацій для відпочинку з басейном на Тернопільщині

Загубитися у спекотний літній день серед мальовничих краєвидів Тернопільщини – мрія кожного любителя відпочинку та відновлення сил. Ця унікальна область України приваблює туристів своєю природною красою, багатством культурної спадщини та величезним вибором розважальних зон. А якщо у вас виникне бажання освіжитися та розслабитися, то на Тернопільщині є безліч місць з басейнами, де ви зможете зняти втому та стрес за межами міста.

Від сучасних курортів та готелів з лазними комплексами до екологічно чистих садиб  – Тернопільщина може запропонувати вам різноманітні варіанти, де ви зможете зануритися у світ свіжості та розслаблення. Незалежно від того, чи ви шукаєте сімейний відпочинок з дітьми, романтичний вікенд для двох або місце, де влаштувати вечірку з друзями, на Тернопільщині знайдеться все, що ви шукаєте.

У цій статті ми покажемо найкращі нові місця у 2023 році на Тернопільщині з басейном.

Nashe_relaxzone

Локація – Тернопільська область, с. Охримівці (дорога до ставів)

Нова локація для сімейного відпочинку чи релаксу з друзями. Тут є альтанки для відпочинку, можна орендувати невеличкий дерев’яний будиночок, покататися на катамаранах, порибалити, зайнятися вейкбордингом, покататися на тюбах. Також тут можна влаштувати весілля мрії у шатрі в європейському стилі.

__Dachaparty__

Локація – с. Буцневе, Оріонівські дачі, вул. Садова 261, Тернопіль, Тернопільська область, 46001

Це будинок для незабутніх святкувань, вечірок та затишного відпочинку з басейном.  Оренда подобова. Двоповерховий будинок, який містить 4 спальні, 2 санвузли, зал, wi-fi, душ з гарячою водою, зона барбекю та багато іншого.

MK MONSTERA

Локація – м. Тернопіль, львівські дачі

Будинок з басейном, де можна відсвяткувати дівич-вечір, День народження, інші важливі дати.  Тут є басейн з підігрівом, дитячий майданчик, теніс, волейбол. Будинок орендується подобово.

Є можливість бронювання території з басейном без будиночка у будні дні. Ціна 3500 грн до 10 осіб з 13:30 по 21:00

Читайте також: Відпочинок біля Тернополя: добірка найкращих басейнів в місті та області з цінами

greenvi_ch

Локація – с. Залужжя,  колишній Збаразький р-н.

Нове місце відпочинку, яке відкрило свої двері для відвідувачів на початку сезону. Тут можна позасмагати та покупатися у великому басейні, а також організувати круту вечірку чи просто повечеряти з родиною чи друзями.

Глибина басейну для дорослих – 1,5 м. Є також дитячий басейн глибиною 60 см.

Golden Lion

Локація – с.Смига, Дубенський р-н., Рівненська обл.

Готельно-ресторанний комплекс, який відкрив СПА-центр тиждень тому. Територіально він знаходиться на кордоні Тернопільської та Рівненської областей, недалеко від Кременця.  Тут можна орендувати номер чи приїхати просто відпочити біля басейну. На території є караоке-бар, сауна, ресторан, бенкетний зал, а також новий СПА-комплекс у сосновому лісі.

До послуг відвідувачів 3 басейни, зокрема дитячий з водяною гіркою.

Перейти до панелі інструментів