19.03.2024
Корисне Мандри Новини

Лавандове поле на Тернопільщині цвістиме цілий місяць: коли приїжджати на фотосесії

Лавандове поле у Зарубинцях Збаразького району вже невдовзі тішитиме туристів, фотографів та моделей. Лавандовий місяць почнеться 25 червня і триватиме до 25 липня. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила квітникарка, власниця відомої фотолокації Оксана Федчишин
Лаванда займає 40 сотих поля, ще 20 сотих – різні сорти квітів. Також на території є багато зон для фотосесій.

Вхід на лавандове поле буде платний. Ціна залежить від того, чи ви плануєте там просто гуляти чи хочете робити фотосесію у найзручніші години. Детальніше про ціни і бронювання фотосесій можна дізнатися на фейсбук-сторінці Оксани Федчишин.

Читайте також: “Я просто хочу, щоб люди побачили, яка це краса”: лавандове поле під Тернополем підкорює соцмережі.

Нагадаємо, міні-Прованс розташований всього за 18 кілометрів від Тернополя – у Зарубинцях Збаразького району. Минулого літа лавандові фотосесії були особливо популярними серед тернополян та гостей нашої області. Помилуватися красою сюди приїжджали сотні людей. Власниця поля облаштувала на полі фотозони та привезла аксесуари – букети з сухоцвітів, кошики, капелюхи.

Оксана Федчишин вже понад 10 років займається вирощуванням різних квітів. 5 років тому захопилася лавандою.

– Мені просто дуже подобається лаванда і я хотіла мати її багато. Тим більше кажуть, що це – аромат щастя. Зараз бачу як дівчата, які фотографуються, виходять звідси щасливі. То може, це справді так? – розповідала жінка журналістці Терміново минулого літа.

 

Фото: Терміново, фейсбук-сторінка Оксани Федчишин. 

Перейти до панелі інструментів