18.04.2024
Здоров’я Новини

“Дякую кожному, хто долучився до здійснення мрії”: допомога небайдужих полегшить життя дівчинці з ДЦП

Про придбання стійки-вертикалізатора для своєї доньки – 4-річної Ані, яка від народження хворіє ДЦП, повідомила у фейсбуці її мама Вікторія Антоляк. Така стійка допоможе дівчинці стояти – а це ще один важливий крок для її розвитку. 

Нагадаємо, напредодні нового року мама Ані почали збирати кошти на вертикалізатор, який коштує 20 тис. грн. Жінка виготовляла та продавала ялинкові прикраси з вовни, придбавши які, кожен міг долучитися до доброї справи.

“У нас дуже прекрасна новина! Нарешті прийшов цей час, і наша стійка-вертикалізатор, яка виготовлялась під замовлення для Ані – готова! Поки Анютка працює на реабілітації, вдома чекає на неї приємний сюрприз. Наша сім‘я дякує кожному з вас, хто не був байдужий і долучився до здійснення маленької мрії для Ані! Щиро дякуємо за розробку та виготовлення вертикалізатора “Панда” хорошій людині, майстру своєї справи Дмитру Мамаєву. Своїми виробами Ви полегшуєте життя іншим та даєте надію на успіх, – написала Вікторія Антоляк. – Тепер залишилось все налаштувати з урахуванням анатомічних властивостей Ані, її фізичного стану та розвитку. Але це вже коли повернемося додому”.
Мама дівчинки дякує за кожне замовлення ялинкової прикраси і за кожен репост у соцмережах про її прохання про допомогу.
“Завдяки Вам, ми здійснили маленьку мрію! Нехай добро вертається Вам таким же добром!”, – написала жінка.
Фото з фейсбук-сторінки Вікторії Антоляк.
Перейти до панелі інструментів