27.04.2024
Місто Новини

Між облдержадміністрацією і податковою планують звести 8-поверхівку для суду, наразі проект на експертизі (візуаліазція)

Кілька днів тому на Instagram-сторінці архітектурного бюро «АRКО» був оприлюднений проект будівлі Тернопільського окружного адміністративного суду на вул. С. Крушельницької.

Нагадаємо, рішенням сесії від 22 лютого 2019 року Тернопільському окружному адміністративному суду дали в постійне користування для будівництва та обслуговування будівлі суду 15 соток землі. Тим же рішенням виділену ділянку віднесли до земель житлової та громадської забудови.

Читайте: На вул. Крушельницької з’явиться ще одна багатоповерхівка – будуватимуть приміщення для суду

Однак розпочинати будівництво суду в цьому році ще не планують. В цьому нас запевнили в Тернопільському окружному адміністративному суді. В телефонній розмові з журналісткою Терміново, посилаючись на голову суду, секретар повідомила, що проект будівлі був оприлюднений згідно вимог закону. Далі на проект чекає експертиза і лише після цього можна буде  говорити про будівництво, яке, за її словами, точно не розпочнеться в 2020 році.

Перейти до панелі інструментів