19.04.2024
Новини

Чиїм частим гостем в Тернополі став фермер, який погрожував себе спалити на Збаразькому кільці

Кримінальне провадження, через яке фермер з Хмельниччини погрожував себе привселюдно спалити на рекламній конструкції посеред Збаразького кільця, досі розслідують.

Про це повідомив прокурор області Петро Бойко. Нагадаємо, прокурор теж став героєм даної історії, саме він вів переговори з потенційним самогубцем і згодом від’язував чоловіка від металевих балок.

З того часу, як виявилося, з фермером Петро Бойко бачиться регулярно.

«На даний час ця особа є частим гостем прокуратури області і главку поліції. Ми спілкуємося, ведемо діалог. Маю надію, що законне рішення буде прийнято якомога швидше у даному кримінальному провадженні», – сказав Петро Бойко.

За його припущенням, до крайнощів жителя Хмельниччини найімовірніше підштовхнуло виконання рішення суду, згідно з яким з фермера мають стягнути доволі серйозну суму коштів. Можливо, на думку заявника, і слідство велося недостатньо ефективно, не виключає прокурор.

Провадження, яке стосується чоловіка, зараз розслідують у Тернополі.

«Кримінальне провадження стосується розбою, нанесення тілесних ушкоджень, хуліганства і крадіжки зерна. Мова йде про врожай, яки на переконання фермера, належить йому. Однак в інших осіб була інша думка, це і призвело до конфлікту. Дані події мали місце 6 років тому. Спір двох об’єктів господарювання, які не дійшли згоди у здійсненні своєї діяльності, розглядався в господарських судах. Результати виявилися не такі, як би хотілися тому чоловікові», – пояснив передісторію спроби самоспалення жителем Хмельниччини прокурор.

Він запевнив, що зараз слідчі проводять весь необхідний спектр слідчих дій і висловив сподівання, що вже найближчим часом вдасться вийти на кінцеве рішення.

Перейти до панелі інструментів