29.03.2024
Новини

Навіщо тернополянки на карантині обмотуються в подушки?

Pillow challenge – новий карантинний флешмоб в соціальних мережах. Його суть – закріпити ременем подушку до тіла так, щоб виглядало, як сукня. Започаткувала такий челендж дівчина з Швеції на початку квітня і за кілька днів він набув такої популярності, що відомі зірки, мами, діти і навіть чоловіки повторили його. Не оминули тренд і тернополянки,“одягли” на себе подушки та розповіли чому вирішили це зробити.

  • Я цей тренд побачила приблизно тиждень тому. Одразу зрозуміла, що хочу також таку світлину, – ділиться учасниця челенджу Мирослава Муквич.- Сказала нареченому, що мене потрібно сфотографувати, а він завжди охоче підтримує мої ідеї . Нафарбувалась, «одягнула» подушку, доповнила образ маскою для сну і взяла в руки келих із лимонною водою. Наречений фотографувати вміє, тому «фотосесія» тривала 5 хвилин. Я підтримала цей челендж, бо ідея з естетичного боку дуже вдала. А ще вважаю, що негативної інформації на просторах Інтернету забагато, варто вносити яскраві фарби в життя. І все буде добре. 

 

Мені завжди подобались креативні ідеї та цікаві події, – розповідає радіоведуча Ірина Горохов’янко. – Оскільки ходити зараз нема куди, то вирішила влаштувати свято вдома, аби зробити веселішими будні в такий сумний час. Бо життя все одно триває і нам потрібні позитивні емоції. Нехай і протікає воно зараз зовсім по-іншому. 

-Головна суть челенджу – продемонструвати, що навіть в такий важкий період можна зберегти позитивний настрій і організувати оригінальну зйомку в домашніх умовах, – говорить тернополянка Ірина Клименко. – Тим самим ще раз всім нагадати як важливо дотримуватися карантину, щоб якнайшвидше повернутися до звичайного життя. 

 

 

– Хотіла  урізноманітнити свій та дитини час на карантині, – ділиться молода мама Оксана. – Вирішила додати ноток позитиву приєднавшись до флешмобу з подушками, а коли дочка побачила, що я роблю сказала, що також хоче, тепер ми вдвох в тренді.

– Я активно веду свій блог в Інстаграм, тому завжди слідкую за трендами, – розповідає тернополянка Христина Куриницька. – Дуже цікаво було приміряти такий образ. Це відволікає від негативних думок і надихає.

Перейти до панелі інструментів