20.04.2024
Новини Політика

У лавах “Громадянської позиції” зміни. У Тернопільській міській організації – новий керівник

Одразу двоє членів залишили Тернопільську міську організацію партії “Громадянська позиція” – Петро Ландяк і Андрій Ткаченко. Обидва є депутатами Тернопільської міської ради. Про це вони повідомили на своїх сторінках у соцмережах.

Нагадаємо, Петро Ландяк тривалий час очолював обласну організацію “Громадянської позиції”. За інформацією руху “Чесно”, у 2019 році балотувався до Верховної Ради 9 скликання від партії “Громадянська позиція” (№7 у списку). Член Координаційної Ради партії “Громадянська позиція”. 

У 2015 році був обраний депутатом Тернопільської міської ради 7 скликання від партії “Громадянська позиція” (№1 у списку), також балотувався на посаду Тернопільського міського голови. У 2014 році балотувався до Верховної Ради 8 скликання від партії “Громадянська позиція” (№6 у списку).

У 2012 році йшов до Верховної Ради 7 скликання від партії “Батьківщина” (№169 у списку). У 2010 році був обраний депутатом Тернопільської міської ради 6 скликання від партії “Громадянська позиція”. У 2006 році був один із засновників ГО “Асоціація споживачів житлово-комунальних послуг”.

У 2006 році був обраний депутатом Тернопільської міської ради за списком “Республіканської християнської партії”, також балотувався на посаду міського голови як самовисуванець.

У 1998 та 2002 роках був обраний туди ж як самовисуванець за мажоритарним округом. У 1998 році балотувався до Верховної Ради 3 скликання за списком “РХП”.

З липня 1993 працює директором ТОВ “Універсам Текстерно”, засновник ТОВ “Торговий дім “Універсальний”. З 1992 до липня 1993 працював завідувачем торгового центру СП “Фірма Басарабія” (м.Тернопіль).

Раніше працював провідним спеціалістом у головному планово-економічному управлінні Тернопільського облвиконкому, ревізором, старшим ревізором та начальником відділу КРУ Тернопільської облспоживспілки. Також працював старшим бухгалтером ПМК (пересувна механізована колона) Тернопільської облспоживспілки.

Закінчив економічний факультет Львівського торгово-економічного інституту.

Чому залишив партію, Петро Ландяк обіцяє розповісти читачам своєї сторінки сьогодні, 14 лютого. Стежимо за оновленнями.

Андрій Ткаченко, 1971 р.н., депутат Тернопільської міської ради від партії “Громадянська позиція” з 2015 р., працює начальником відділення ПАТ «АБ» РАДАБАНК». Очолював Тернопільську міську організацію “Громадянської позиції”.

У прес-службі партії підтвердили інформацію про вихід Петра Ландяка та Андрія Ткаченка і додали, що головою міської організації на зборах, що відбулися 13 лютого, обрали Ігоря Котляра.

З партії вийшов також Андрій Газилишин, який працює директором Тернопільської ЗОШ №10 і також є чинним депутатом Тернопільської міської ради.

Новий очільник Тернопільської міської організації “Громадянської позиції” Ігор Котляр народився 07 березня 1984 року у Тернополі.

Закінчив Тернопільське музичне училище ім. С.А. Крушельницької, інститут мистецтв та історичний факультет Тернопільського Національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка. Працював вчителе музичного мистецтва у Тернопільській класичній гімназії, з 2011 очолює ОСББ «АКАДЕМІКА КОРОЛЬОВА 10А», голова правління.  2018-2019 р.р. – член громадської ради при Тернопільській обласній державній адміністрації.  Член політичної партії «Громадянська позиція». З дружиною Надією виховують доньку Софію.

Був також помічником депутата Тернопільської міської ради і очільника обласної організації “Громадянської позиції” Любомира Балука. Відомий своєю радикальною позицією щодо недопущення побудови і роботи у Тернополі торф’яних котелень.

Перейти до панелі інструментів