16.04.2024
Новини

З Тернополя на Схід відправили чотирьох добровольців і машину продуктів (фоторепортаж)

Сьогодні, 28 січня, у Тернополі зібрались друзі, рідні хлопців, які їдуть захищати країну. Також продукти, які збирали, готували люди та волонтери, відправляють на Схід країни, де тривають бойові дії. 

 

– Веземо четверо хлопців на позиції, на Схід і повернимо декількох, які відбули службу назад, до рідних, – розповідає Андрій  Савчук, голова благодійного фонду “Пам’ять і любов”. – Разом нас їде більше, ніж 9 чоловік.Також веземо вареники, біля 50 відер з Байковецької громади, з Бункер-С, адже в кожній гарячій точці хлопці куштували наші тернопільські вареники. А ще багато людей передавали солодощі, закрутки, 2 плащі, форму та багато малюнків для захисників, щоб поверталися живими до рідних. 

– Я знала, що це станеться, що мій чоловік буде захищати країну, – ділиться жінка 20-річного військового Назара Настя. – Відчуваю біль, але знаю, що він цього хоче і йому це потрібно. Буду його підтримувати, це найважливіша допомога від мене.

– Їду на війну, вже друге, минулого був два місяці, цього також, – розповідає Ростислав Шостак (18 років). – Прийшли проводжати друзі, батьки залишились вдома, так легше, тут вони б плакали, а я цього не люблю. 

– Усіх хлопців, які їдуть сьогодні на Схід знаю особисто, – розповідає Катерина Магула. – Я –  представник організації “Права молодь”, прийшла підтримати, адже хлопці молоді, наймолодшому 18 років, а це насправді юний вік. Про війну, військових почали забувати, але є рідні, друзі тих, хто їде захищати кожного із нас.

Перейти до панелі інструментів