26.04.2024
Новини

67 людей одночасно спустились на сноутюбах з гірки і встановили новий рекорд Тернополя (фоторепортаж)

У суботу, 25 січня, у “Савич-парку” відбувся масовий з’їзд з гірки на сноутюбах. Учасники реєструвались та мали змогу кататись протягом години.

Спочатку спробували з’їжджати 20 людей, тримаючись за сноутюби один одного. Коли було зрозуміло, що все безпечно, спустились і всі інші, разом 67 учасників. 

– Ми хотіли показати, що навіть при таких погодних умовах можна організувати зимові заходи, використовуючи штучний сніг, – розповідає директор та співвласник “Савич-парку” Віталій Кирилов. – Ми підтримуємо здоровий спосіб життя, закликаємо батьків приводити дітей,щоб вони були спортивні ну і ще бажання  зробити брендовим наше місто. Ми зафіксували 67 людей, які спустились одночасно. Це рекорд Тернополя однозначно, але, можливо, й України.

– Я постійно тут їздила на лижах, коли була більш сніжна зима,- розповідає учасниця Тетяна. – Побачила повідомлення, що відбудеться такий спуск, ще й пропустити можливість взяти участь в рекорді я не могла. Прийшла з дочкою і вражена, що так багато людей прийшло, все дуже весело та атмосферно.

– Я тут вперше, друг запросив прийти на спуск, а я і сам не проти повеселитись, побачити щось нове, відчути екстрим, – ділиться учасник Назар. – Коли спускались, це було саме те відчуття, на яке я очікував, хоча це хвилин спуску, але було цікаво і приємно, особливо, коли поруч такі щирі люди.

Задля безпеки, організатори заходу заборонили спускатись разом із усіма учасниками дітям, тому вони спостерігали збоку. 

Перейти до панелі інструментів