29.03.2024
Новини

У Службі автодоріг Тернопільщини новий начальник. Що про нього відомо

Віднині Службу автомомобільних доріг області очолює Ігор Раїнчук.

Як повідомляє видання “Апостроф”, він був одним із чотирьох претендентів на посаду начальника САД Тернопільської області.

Ігор Франкович Раїнчук, 1969 р.н., раніше очолював Бережанський та Підгаєцький райавтодори, працював також у ТОВ “Козова Шляховик”.

За результатом перевірки фізичної особи у системі Youcontrol, вдалося з’ясувати, що Ігор Раїнчук неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, зокрема, в частині порушення вимог законодавства про працю та охорону праці, а також за невиконання законних вимог посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції.

Декларації про доходи Ігоря Раїнчука у мережі нема, фігурує він лише у декларації доньки – Інни Пришляк, яка працює в управлінні соціального захисту населення Підгаєцької РДА. З декларації Інни Ігорівни зрозуміло, що все майно подружжя записане на дружину Раїнчука – Валентину Геннадіївну. Це житловий будинок у Підгайцях площею 195 м кв. і дві земельні ділянки у райцентрі – 431 і 1000 м кв.

Син новопризначеного начальника – Юрій Раїнчук – працює інженером з технічного нагляду у ТОВ “Техно-Буд-Центр”.

Це все, що відомо, про нового начальника Служби автомобільних доріг Тернопільщини з відкритих джерел.

Згідно з наказом Державного агентства автомобільних доріг України року №528-К від 21 грудня 2019, Раїнчук Ігор Франкович з 23 грудня призначений виконуючим обов’язки начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

Перейти до панелі інструментів