29.03.2024
Місто Новини

У мережі з’явився сайт про Тернопіль, розробники обіцяють і мобільний додаток

У мережі з’явився сайт про Тернопіль visit.ternopil.ua, який будуть поступово наповнювати, зараз він працює у тестовому режимі. Тут потенційний турист зможе дізнатися про туристичні принади файного міста, куди можна піти, як туди дістатися, де можна поїсти і як культурно відпочити.

До Дня туризму в Туристично-інформаційному центрі Тернополя запропонували ще кілька новинок для гостей міста. Насамперед це туристичне меню.

  • Ми його оформили в досить цікавому вигляді, – каже директор Туристично-інформаційного центру Тернополя Тарас Ковальчук. – Тут є меню закладів, з якого видно що можна скуштувати у файному місті, які маємо смаколики. Дві топ-екскурсії, які користуються найбільшим попитом, – підземелля замку і Катедральний собор. Тепер додалися ще екскурсії і квести. Його ми будемо презентувати у Києві.

Для розвитку туризму у файному місті почали використовувати міжнародну модель розвитку і стратегії через кластеризацію.

  • Готелі, ресторани, туроператори, турагенти, екскурсоводи повинні об’єднатися, – каже Тарас Ковальчук. – Об’єднавшись, ми маємо виписати ту стратегію, яка дійсно нам важлива, прописати конкретні кроки і часові рамки. Тому запрошую всіх до співпраці.

У ТІЦ закликають тернополян долучатися до наповнення сайту. Незабаром з’явиться й аналогічний мобільний додаток.

Перейти до панелі інструментів