Які небезпеки приховує у собі… хліб
У 100 грамах хліба - пята частина денної норми солі. А іноді буває й більше - усе залежить від рецепту, за яким його випікали. Хоч одночасно він може бути й корисним. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала колишня міністр охорони здоров'я Уляна Супрун. "В дитинстві нас вчили, що “хліб — усьому голова”. Але в дорослому віці ми не раз зустрічали інформацію про те, що слід обмежувати споживання хліба, бо він може шкодити здоров’ю та сприяти набору зайвої ваги. То як бути? Про це пише на своїй сторінці колишня міністр охорони здоров’я Уляна Супрун.Насправді, все правда — хліб може бути як і дуже корисним, так і джерелом “порожніх” калорій у вашому раціоні. Все залежить від того, з яких інгредієнтів його спекли.Несподівано, але саме хліб нерідко є джерелом надмірної кількості солі у нашому раціоні: у 100 грамах — приблизно п’ята […]
