23.04.2024
Новини

Відома тернопільська блогерка вийшла заміж (фото)

Популярна у Тернополі блогерка Наталя Литвин, яка в інстагрармі має майже 800 тис. підписників, вийшла заміж. Про це вона написала на своєму профілі в інстаграмі.

«Будучи маленькою, я уявляла, що вийду заміж десь у 20-22. Мета була одна: біла сукня і принц, якого любиш, – йдеться у її дописі. – І тільки зараз розумію, наскільки круто, що це відбулося у свідомому віці. Бо однієї любові для союзу мало. Зовсім інші відчуття, коли тобі 27 і пережив багато. Коли є досвід і впевненість. Коли пройшли карантин, спільні страхи, хвороби, ремонти, переїзди, 17 країн.. І тепер НЕ уявляю, як в іншому випадку можливо обіцяти бути разом до смерті, якщо стосунки – це лише прогулянки за ручку раз на день.

Коли ми заповнювали передподружній протокол у храмі, було питання “чи допускаєш розлучення в разі труднощів у подружжі?” Ми обоє відповіли “НІ”. У своєму дописі Наталя Литвин висловила переконання, що не існує труднощів, які неможливо пройти, якщо обоє з пари віддаються на всі 100 та живуть заради сім’ї, а не заради себе.

Вона також переконана, що церковний шлюб відіграє важливу роль. «Реєстрацій у РАЦСі та розривань шлюбу може бути безліч, а вінчання – одне. Воно не потрібно всім. Не всі розуміють сенс, не всі вірять, не всі готові прожити разом все життя.

Я дуже щаслива, що нас так серйозно підготували до цього на лекціях, розмовах, ми дуже хотіли, щоб було так. ⠀ Назавжди запам’ятаю його погляд на присязі, як ми обоє плакали, промовляючи найважливіші слова», – написала Наталя Литвин.

Підписники блогерки в коментарях не приховували свого захоплення красивою церемонією. «Блін, як же гарно. Мені захотілося знову зробити весілля, пережити це знову і вибрати фантастичний наряд», – поділилася емоціями користувачка під ніком Dolena252.

 

Перейти до панелі інструментів