28.04.2024
Новини

Карта з підписом генерала Наєва, прапор з автографами азовців та інші унікальні лоти: на благодійному аукціоні зібрали 337 тисяч гривень

Учора, 21 січня, у Тернополі відбувся благодійний аукціон для збору на 100 нічних FPV-дронів. Організатором заходу є Благодійний фонд “Створені перемагати”.

Під час минулого такого ж благодійного заходу вдалось лише за вечір зібрати 400 тисяч гривень. Цього разу, як розповідає керівник БФ Майя Юркевич, з продажу лотів вдалось зібрати 337 500 гривень.

На гостей дійства чекали ексклюзивні вироби ручної роботи, інші унікальні речі, а також багато коляди та українських частувань.

Одним із найбільш цінних лотів був прапор з підписами захисників Азовсталі, які повернулися з полону, та командування «Азов».

прапор України, підписаний захисниками Азовсталі

А також карта України, підписана генералом Наєвим.

генерал Наєв

Крім того, на заході учні Тернопільського ліцею №21- мистецької школи ім І. Герети під керівництвом Oksana Kupetska заспівали колядки.

Окрім лотів, згаданих вище, на аукціоні продали вишиті сорочки та сумки, сукні-вишиванки, намиста з бурштину тощо.
Благодійний аукціон Лоти благодійного аукціону БФ Створені перемагати Лоти аукціону на нічні дрони

Більше дивіться у фоторепортажі. Фото – Майї Юркевич

благодійний аукціон благодійний аукціон благодійний аукціон благодійний аукціон благодійний аукціон благодійний аукціон благодійний аукціон Майя Юркевич

Перейти до панелі інструментів