18.05.2024
Новини

На Тернопільщині масово виявляють незаконну зброю

На Тернопільщині все частіше виявляють незаконне носіння зброї. Лише за минулі вихідні патрульні Підволочиська найшли небезпечні предмети у чотирьох автівках, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини. 

Читайте також: У сільській раді біля Кременця стався вибух

“За носіння, зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу передбачена кримінальна відповідальність.

Сьогодні важливо дбати про свою безпеку та безпеку своїх близьких. Треба вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети й боєприпаси, а також знати правила поведінки з ними.

Це можуть бути бойові частини ракет, авіаційні бомби, артилерійські боєприпаси, снаряди, протитанкові та протипіхотні міни, стрілецькі боєприпаси, гранати або ракети. Підозрілі предмети або їх уламки, можуть бути будь-де, за певних умов вибухати та нести велику загрозу.

До прикладу, за минулі вихідні під час несення служби на дорожній станції патрульної поліції у смт Підволочиськ, інспектори виявили небезпечні предмети у чотирьох автомобілях. У всіх випадках поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів