08.05.2024
Новини

“За батька!”: син загиблого на фронті Сергія Бутенка мститься окупантам

У Шумську прощаються з Героєм Бутенком Сергієм Сергійовичем 1978 року народження, який загинув 21 лютого під час виконання обов’язків з захисту Батьківщини. Про трагічну втрату на фронті повідомив Шумський міський голова Вадим Боярський.

“Сергій був вірним товаришем і побратимом, доброзичливою людиною, люблячим сином, чоловіком та батьком. Патріот, який любив Україну і з перших днів війни став на її захист. Він чітко та самовіддано виконував поставлені бойові завдання, щоб його рідні та близькі були у безпеці, щоб усі ми жили під мирним небом у вільній державі!”, – йдеться у повідомленні.

Його син Володимир Бутенко оприлюднив на своїй фейсбук-сторінці щемливе відео про те, як він мстить окупантам за смерть свого батька. Підписав відео чоловік так: “За батька”. Під постом багато коментарів, у яких люди щиро співчувають Володі та дякують Героєві за службу.

Не пробачимо! Відповімо за кожного воїна, який поклав своє життя, захищаючи Україну. Вічна пам’ять Сергію Бутенку та співчуття рідним у зв’язку з втратою дорогої серцю людини.

Перейти до панелі інструментів