23.04.2024
Новини Оперативно

У Чорткові вночі патрульні переслідували авто: водій був п’яним

Учора, під час патрулювання на автодорозі М-19 Доманове — Тереблече, в місті Чорткові, інспектори помітили автомобіль Toyota, водій якого перебував на вулиці в період дії комендантської години. Про це повідомляє Патрульна поліція Тернопільщини.

Поліцейські спробували зупинити автівку, та водій, не виконавши вимоги про зупинку транспортного засобу, продовжив рух, зухвало порушуючи правила дорожнього руху. Інспектори розпочали переслідування та зупинили автомобіль правопорушника вже в селі Ягільниця.

“Під час спілкування з чоловіком, інспектори виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували керманичу пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній категорично відмовився”, – йдеться у повідомленні.

Інспектори склали на 45-річного водія протоколи за ч. 1 ст. 130, за ст. 122-2 та винесли на чоловіка постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП. За минулу нічну зміну охоронці порядку виявили 3 трьох керманичів з ознаками сп’яніння.

Перейти до панелі інструментів