26.04.2024
Новини Скандал Соціальні проблеми

Керуюча компанія “Будсервіс” заявила про дезінформаційну атаку

Днями у Тернополі розгорівся справжній скандал через вхід на тернопільський ринок нової керуючої компанії, яка замінить декілька колишніх ЖЕКів. Ми вирішили розібратися, що то за компанія і чому вона викликала такий резонанс у Тернополі.

Раніше “Терміново” повідомляло, що в управлінні житлово-комунального господарства обрали фірми, які будуть обслуговувати багатоповерхівки. Майже тисячу будинків об’єднували в конкурсні лоти (крім тих, у кого оформлене ОСББ).

Власники квартир будинків, у яких змінилася керуюча організація, дізналися про це з таких оголошень:

Звучить це, звісно, не на користь “компанії із Кременчука”. Проте саме оголошення адміністрації ТОВ “Коменерго- Тернопіль” є не більше, ніж маніпуляцією. Ясно відчуваючи, що крісло під ним горить, власник ТОВ “Коменерго” вдається до не дуже чесної гри.

Фішка в тому, що у цьому оголошенні вказаний “середній коефіцієнт” у розмірі 4,43. Проте це ДІЮЧИЙ тариф, який не дозволяє ЖЕКові навіть зробити поточний ремонт, житловий фонд занепадає.

А сама ж компанія “Коменерго” на цьому ж конкурсі подавала уже інший тариф, який не дуже-то і відрізняється від тих, які запропонував “Будсервіс”.

Те саме стосується і ПМП “СОВР”. Різниця тільки у тому, що останній не розклеював по під’їздах тернополян маніпулятивні оголошення.

Також у “Будсервіс” повідомили, що у низці тернопільських видань було поширено дезінформацію щодо “багатомільйонних” боргів, неіснуючої адреси компанії та іншого. Представники компанії спростовують цю інформацію.

При цьому у “Будсервіс” заявляють, що уже багато років працюють у 14 містах України. Вони пропонують цілодобову допомогу, якісну аварійну службу, індивідуальні договори для вирішення особливо вартісних ремонтних робіт та гнучкі тарифи.

Чи будуть тернополяни задоволені роботою нової керуючої компанії, покаже час.

Так виглядає офіс керуючої компанії “Будсервіс”, що знаходиться за адресою вул.Текстильна, будинок 1Г.

Перейти до панелі інструментів