27.04.2024
Новини

Як у Шумську День громади святкували. Фоторепортаж

Сьогодні, 24 серпня, у Шумську було подвійне свято – День Незалежності України та День громади. Шумській громаді – шість років.

Зранку у Шумській громаді відбувся турнір з пляжного волейболу з нагоди Дня Незалежності України. Згодом тут провели турнір з шашок, присвячений Дню Незалежності України.

Організатори підготували різноманітну концертну програму. Виступали і місцеві ансамблі, і гурти, і танцювальні колективи.

Дали слово і політикам – Шумський міський голова Вадим Боярський привітав місцевих мешканців з Днем громади.

“Будемо достойними наших героїв, які виборювали та виборюють свободу із зброєю в руках, в утисках, але з молитвою в серці за вільну Україну! Дякуємо Богові за Україну! Всім громадам України – процвітання, всім родинам добра, миру та достатку!”, – сказав він.

Депутат Тернопільської обласної ради Денис Милий і помічник Ігоря Василіва, депутата Верховної Ради по округу, привітав краян з Днем громади:

“Шумська громада, хоч і молода, але надзвичайно перспективна, з працьовитими приємними мешканцями, справжніми патріотами нашої держави. Побажав шумчанам миру, злагоди, доброту, процвітання та плідної праці на благо усієї України.

Зі свого боку висловив підтримку від народного депутата, від Тернопільської обласної ради усім задумам і починанням у справі відновлення доріг, шкіл, садочків, лікарні та інфраструктури громади загалом.

Впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо зробити Шумську громаду, Тернопільську область та Україну загалом ще більш успішними та процвітаючими!”, – додав Денис Милий.

Голова Кременецької районна державна адміністрація Віталій Кудлак також приєднався до святкувань.

Фото зі святкувань Дня громади:

Перейти до панелі інструментів