29.03.2024
Новини Оперативно Суди

Свідомість затьмарили ревнощі: засуджений до довічного ув’язнення за жорстоке вбивство вирішив оскаржити вирок (фото, відео)

Тернопільський апеляційний суд залишив без змін вирок засудженому до довічного позбавлення волі Володимиру Зозулі за вбивство 18-річної Діани Муринки. У апеляційній скарзі обвинувачений просив пом’якшити йому покарання. Судове засідання відбулося 16 червня. 

Володимир Зозуля брав участь в судовому засіданні в режимі конференції з СІЗО. На засідання прийшли батьки, бабуся та молодші сестри вбитой Діани. Рідні дівчини все засідання не стримували сліз. Обвинувачений сказав, що вину визнає, сильно розкаюється, що йому теж дуже боляче через те, що сталося. Мовляв, вбив дівчину, оскільки був у сильному емоційному стані через ревнощі.

Читайте також: За вбивство 18-річної Діани з Тернопільщини суд призначив довічне.

Нагадаємо, відповідно до вироку суду першої інстанції, у ніч із 13-го на 14 вересня 2019 року обвинувачений на ґрунті ревнощів, діючи цілеспрямовано та рішуче, взяв удома кухонний ніж і пішов вулицею с. Воля Теребовлянського району назустріч 18-річній Діані. Діючи протиправно, цілеспрямовано та рішуче, обвинувачений наніс удар кулаком в обличчя потерпілій. А коли вона впала, Володимир, подолавши її опір, в присутності її близьких наніс 20 ударів ножем у різні частини тіла. При цьому він усвідомлював, що завдає потерпілій особливих фізичних страждань і нестерпного болю. Внаслідок завданих поранень Діана. померла дорогою по лікарні.

Крім того, травму плеча ножем отримав і знайомий Діани Муринки Назар, який спробував зупинити нападника.

Читайте також: “Я б усе віддав, щоб цього не сталося”: суд вирішив, що вбивця 18-річної Діани має все своє життя провести за ґратами.

 

Фото: Терміново.

Перейти до панелі інструментів