26.04.2024
Місто Новини

Відновлення навчання в школах та півфінал Кубка України з футболу: які нові карантинні обмеження діятимуть у Тернополі

Жінка в масці купую продукти в магазині

Учні старших класів повертаються до навчання в класах, однак проводити його будуть підгрупами і через день; Кубок України з футболу в Тернополі таки проведуть, але з обмеженнями щодо глядачів. Такі рішення ухвалили на засіданні міського штабу для боротьби з коронавірусом у п’ятницю, 16 квітня.

Відповідно до рішення штабу, з понеділка, 19 квітня, учні 5-11 класів повертаються до навчання в класах. Однак робитимуть це почергово: якщо половина класу сьогодні йде до школи, то інша працює вдома. Наступного дня підгрупи міняються місцями. За словами начальниці міського управління освіти, якщо захворюваність не зростатиме, то незабаром повернуться до звичайного очного навчання в школах.

Стосовно матчу “Агробізнес” — “Динамо”, який має відбутися 21 квітня на тернопільському стадіоні в рамках Кубка України, то там дозволять бути присутніми лише 25% глядачів від загальної кількості сидячих місць.

Нових карантинних обмежень в місті не вводитимуть наразі. Однак і попередні ніхто не скасував. А це означає, що ресторани та кафе і надалі працюють на доставку, виніс та на літніх майданчиках. А в супермаркетах і надалі слідкують за дотриманням клієнтами карантинних обмежень: наявність правильно вдягнених масок, дотриманням соціальної дистанції.

Читайте також: Богослужіння онлайн та причастя з одноразового посуду: які обмеження введуть у Тернополі в найближчі дні

 

Перейти до панелі інструментів