25.04.2024
Новини

Тернопільщина отримала нового головного фіскала: що про нього відомо

Підполковник податкової міліції Роман Лисаковський став тимчасово виконуючим обов’язків начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці структури.

“Роман Лисаковський у 2008 році закінчив Національний університет Державної податкової служби України. За період проходження служби в податковій міліції працював на оперативних та керівних посадах у Тернопільській, Львівській областях та апараті Державної фіскальної служби України.
Нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції»”, – йдеться у повідомленні.

Роман Лисаковський одружений, має сина.

Як йдеться в декларації, поданій за 2019 рік, за вказаний період на посаді начальник одного з відділів Держфіскальної служби  у Тернопільській області Роман Лисаковський отримав 223,093 тис. грн. Ще 2,395 грн він отримав як соцвиплати.

Дружина Романа Лисаковського за 2019 рік вказала 194,1 тис. грн доходів від підприємницької діяльності та 8,6 тис. грн соціальних виплат.

З грошових активів готівкою Роман Лисаковський вказав 5 тис. доларів та 15 тис. грн, дружина – 3 тис. доларів.

У дружини податківця є автомобіль Opel Corsa 2008 року випуску. Сам Роман Лисаковський їздить на Volkswagen Passat 2014 випуску, що записаний на Лисаковську Людмилу.

Належать податківцю також дві квартири у Тернополі, площею 92,6 та 55,9 “квадратів”, гараж на 18,1 кв. м та земельна ділянка на 899 кв. м в Івачеві Долішньому Тернопільского району.

Дружина Романа Лисаковського має квартиру у Тернополі, площею 100,9 кв. м.

 

Перейти до панелі інструментів