20.04.2024
Новини

Не могли знайти: що нового відомо у справі стоматологині, яку підозрюють у знущанні над маленькими пацієнтами

Рівненській стоматологині повідомили про підозру за чотирма фактами вчинення протиправних дій відносно дітей, повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

Спершу в міністерстві повідомили, що поліцейські вручили повідомлення батькові лікарки, оскільки “місцеперебування самої зловмисниці наразі невідомо, на зв’язок вона не виходить”. Хотіли навіть подавати її у розшук

Згодом правоохоронці виявили лікарку у приватному будинку, де остання зареєстрована, однак раніше не проживала. Дізнавачі вручили їй повідомлення про підозру.

18 лютого поліцейські Рівненського районного управління поліції повідомили їй про підозру у скоєнні кримінальних проступків, передбачених частиною 1 статей 125 та 126 Кримінального кодексу України “Умисне легке тілесне ушкодження”.

Будь-яких показів підозрювана поки не дає.

Досудове розслідування триває. У рамках кримінального провадження дізнавачі підготували клопотання до суду про обрання підозрюваній запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання.

Інтереси 29-річної рівнянки представляє адвокат, який поки що жодної позиції захисту не повідомляє.

Читайте також: Випускниця тернопільського вишу сумно прославилася насиллям щодо маленьких дітей (відео)

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, підозрювана – випускниця одного з тернопільських вишів.

Довідка:

Умисне легке тілесне ушкодження карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

 

Перейти до панелі інструментів