19.03.2024
Новини Оперативно

“Підприємець, волонтер, добра і світла людина”: через COVID помер президент тернопільського Ротарі клубу

Ігоря Цепенюка не стало 24 листопада. Він був одним із засновників та президентом ГО “Ротарі клуб Тернополя”. Про його смерть повідомляє на свої сторінці у соцмережі Фейсбук “6 резервна сотня ДУКПС-Тернопілля”.

“Відійшов у вічність побратим, підприємець, волонтер, добра і світла людина Ігор Цепенюк.
Його жага до перемоги та жага допомагати тим, хто цього потребує, була дуже сильною. Все, що задумав, все реалізовував. Один з небагатьох, хто за 7 років війни не втомився допомагати добровольцям, один з небагатьох, хто виступав меценатом у вихованні майбутнього молодого покоління. Молимося за його душу, приносимо співчуття рідним”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Не стало отця Володимира з парафії Йосафата, багатолітнього духівника колегіуму

Про сумну звістку також написала на своїй сторінці у соцмережі волонтерка Вікторія Лень. Як підтвердила вона виданню Терміново, Ігор Цепенюк помер від ускладнень COVID-19. До речі, ще зранку 24 листопада чоловік поширив у себе на сторінці новину про коронавірусний антирекорд на Тернопільщині – за останню добу у області померло 9 людей. На жаль, ця хвороба забрала і самого пана Ігоря…

Читайте також: Через ковід медзаклади Тернопільщини терміново потребують додаткових кадрів, на допомогу кличуть навіть студентів (відео)

“Ігор Цепенюк, я не можу повірити, не хочу навіть вкласти в голову, що Вас нема. Не хочу …. не хочу…. чому??  Ігоре, ми стільки зробили для хлопців, як тепер ми без вас? Боженько, чому забираєш найкращих???? Спочивай з миром наш друже, ви були неймовірним другом, патріотом та людиною з великої букви”, – написала Вікторія.

Колектив видання Терміново щиро співчуває рідним і близьким Ігоря Цепенюка з приводу непоправної втрати. Вічна йому пам’ять…
Довідка
Ротарі-клуби — нерелігійні та неполітичні благодійні організації, відкриті для усіх незалежно від національної чи расової приналежності, віросповідання та політичних поглядів. У світі налічується понад 33 976 клубів та понад 1 220 тисяч учасників. Членів Ротарі-клубу часто називають ротарійцями. ГО “Ротарі клуб Тернополя” заснована у 1995 році.
У 1976 році Рада директорів Ротарі Інтернешнл вирішила створити стисле визначення фундаментальних аспектів Ротарі. Вона звернулася до трьох осіб, які на той час служили в Комітеті громадських зв’язків Ротарі, запропонувавши їм створити визначення Ротарі в одному реченні. Цей комітет після ретельної праці, розглянувши 76 пропозицій, зупинився на ось такому визначенні, яке з тих пір вживається у різних Ротарійських публікаціях:

“Ротарі – це організація бізнесменів та людей різних професій усього світу, що об’єдналися для гуманітарного служіння, впроваджуючи високі морально – етичні стандарти в усіх професіях, та для зміцнення доброї волі і миру на землі.”

Перейти до панелі інструментів