02.05.2024
Анонс Місто Новини

Знавців старого Тернополя запрошують на квест

Упізнати старі будівлі та забуті місця мають можливість всі охочі – до Міжнародного дня туризму в місті проведуть спеціальний квест “Тернопіль у стилі ретро”.

Директорка Туристично-інформаційного центру Ірина Потішна розповіла, що до квесту запрошують і вже готові команди: родинні чи зібрані з друзів, так і окремих жителів міста.

– Якщо людина хоче брати участь не в команді, а окремо, аби випробувати власні сили, то можна й так, але тоді учасник повинен бути старшим 18 років. Якщо ж не матиме власної команди, то нехай вкаже це під час реєстрації, ми сформуємо або окрему, або об’єднаємо із вже наявними гравцями, – пояснює Потішна. – Бо ж головне завдання квесту – гарно провести час, але й також навчитися працювати в команді та прислухатися одне до одного.

Сама гра триватиме близько години: командам роздадуть папки із зображеннями будівель старого міста. За відведений час учасники повинні знайти їх і зробити фото на їхньому фоні.

– Обмежень у віці немає, якщо це сімейна команда, то участь у грі можуть брати навіть діти. Якщо ж мова йде про команду школярів, то разом із ними обов’язково має бути хтось із дорослих, – зазначила Ірина Потішна.

Тим, хто правильно знайде усі будівлі, дадуть сертифікат про проходження гри.

Сам квест розпочнеться біля ТІЦу за адресою вул. Грушевського, 2 в неділю, 27 вересня, о 12.00.

Аби зареєструватися, телефонуйте за тел. 098 0520 720. Участь безкоштовна.

 

Перейти до панелі інструментів