25.04.2024
Новини

В тернопільському училищі, де директор ставив дітей не коліна, – нова керівниця

Сьогодні колективу Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі представили нову директорку – Марію Чашку.

Про призначення Чашки на посаду повідомляють на офіційному сайті училища.

“Заступник міського голови Леонід Бицюра та начальник управління освіти Ольга Похиляк подякували Ганні Чорній за добросовісне виконання обов’язків директора та представили нового керівника”, – йдеться у повідомленні. 

Як раніше повідомляло “Суспільне“, на цю посаду було дві кандидатури: Марія Чашка та екскерівник училища – скандальний Андрій Каплун. Спочатку Андрій Каплун та Марія Чашка пройшли співбесіди із комісією. А під час таємного голосування 5 членів комісії з 8-ми підтримали Марію Чашку. 1 член комісії утримався, 2 – проголосували за Андрія Каплуна.

Як зазначила сама Чашка, у неї – 15 років педагогічного стажу.

“Працювала в дитячому садку, потім в сільській школі, потім – в Тернопільській класичній гімназії, далі – начальником управління соцполітики міськради, керівником апарату Тернопільської ОДА, трохи більше 3 років – приватний підприємець. З березня – заступниця керівника “Будинку дитини”, – розповіла Марія Чашка.

До слова, останню декларацію Чашка подавала у 2017-му уже після звільнення з посади начальника управління соцполітики Тернопільської міської ради.

Згідно із декларацією Чашки у 2017-му році, у неї два будинки площею 239,9 та 30,5 м кв. у Великій Березовиці та Збаразькому районі. Є і квартира у Тернополі площею 29,3 м кв. Гараж площею 40 м кв. записаний на чоловіка. Володіє Марія і чотирма земельними ділянками: дві з них у Великій Березовиці загальною площею 1530 м кв, одна у с. Івашківці Збаразького району площею 4800 м кв. та ще одну у с. Берем’яни Бучацького району площею 500 м кв.

У 2017-му вона вказала у декларації два авто записаних на чоловіка та сина: Dacia Logan 2008 року та Volkswagen Caddy 2003 року. Проте відстуня інформація про їхню вартість.

 

 

Перейти до панелі інструментів