24.04.2024
Новини

На Тернопільщині шахраї збирають кошти на лікування мами трьох дітей, яка…. померла ще два дні тому

Світлана Добрянська родом із села Постолівці Гусятинського району померла 8 липня. Жінка не змогла побороти рак. Поки рідні прощаються із померлою, шахраї вирішили нажитися на чужому горі і організували новий збір ніби то на лікування Світлани. 

Про смерть жінки у Facebook повідомляє громадська активістка Галина Трач. 

“Отримали новину. Страшну, жахливу, несправедливу. Перестало битися серце цієї молодої дівчини, дружини і мами трьох діток Світлани. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким! Рак – хвороба, яка не перебирає кому жити, а кому йти. Хай спочиває з Богом!!!”, – йдеться у повідомленні.

Журналістці Терміново Галина розповіла, що Світлана померла 8 липня, про це писала і тітка жінки. А 9 липня у соцмережі невідомі почали поширювати повідомлення про збір коштів на лікування… Світлани Добрянської. У публікації – документи на ім’я померлої, але фото зовсім іншої дівчини.

– Сторінку дівчини, яка ніби то хвора на рак і яку ніби то звати Світлана Добрянська, створили 9 липня, – інформує Галина Трач. – А у друзях цієї особи –  в більшості представники інших національностей з різних континентів. Я сьогодні телефонувала у поліцію з приводу цієї шахрайської схеми. Але мені сказали, що не можуть нічого зробити. Тільки зазначили, що такі схеми зазвичай втілюють ув’язнені із місць позбавлення волі.

Сьогодні Терміново не вдалося отримати коментар поліції з даного приводу, тож ми ще повернемося до цієї теми.

За даними активістки, Світлана Добрянська лікувалася у Львові, потім переїхала до Тернополя в лікарню по місцю прописки. На лікування необхідні були значні кошти, всіх небайдужих просили допомогти. 8 липня жінки не стало, без матері залишилося троє діток.

 

Перейти до панелі інструментів