26.04.2024
Новини Політика

Правою рукою очільника області став його ексзаступник-підприємець з автобусом

19 червня голова Тернопільської ОДА Володимир Труш представив свого першого заступника – Ігора Дем’янчука. Цей тандем вже раніше працював у Рогатинській РДА, коли Труш був головою району, а Дем’янчук – його “правою рукою”.

Про довіру своєму заступнику очільник області сказав і під час його представлення. 

– Знаю тебе не один рік, знаю, що ти порядна людина, хочу, щоб ти долучився до розвитку та підтримки Тернопільської області, – сказав під час представлення заступника Володимир Труш. 

До роботи в Рогатинській РДА Дем’янчук очолював державну-виконавчу службу в Івано-Франківську, займався адвокатською практикою.

Згідно з поданою декларацією, у Дем’янчука є дві земельних ділянки площею 36 та 600 м кв на Івано-Франківщині, а також квартира площею 66,1 м кв. 

Він також задекларував автомобіль Nissan X-Ttail 2008 року випуску оціночною  вартістю 200 тис. грн та автобус Neoplan 1998 року вартістю 77 тис грн. 

Дем’янчук є співвласником ТОВ “МАДІ-ГРУП” (50% частки від загального капіталу) та “МАДІ-ПЛЮС” (50%). У цих структурах, як і в ГО “Хокейний клуб “Страгора”, він є кінцевим бенефеціаром.

Ще декларант є акціонером ПАТ туристично-готельного комплексу “Дністер”. Яким відсотком акцій даної структури володіє чиновник в декларації не вказано.

За основним місцем роботи на посаді першого заступника голови Рогатинської РДА у 2019-му Дем’янчук заробив майже 5 тис. 176 грн. У декларації також, як основне місце роботи, вказане Відділення №1 Нової Пошти у Надвірній, де за рік декларант отримав – 43 тис. 890 грн. Його дохід від зайняття підприємницькою діяльністю у 2019-му склав 33 тис. грн, дохід від відчуження рухомого майна (крім цінних паперів та корпоративних прав) – 228 тис. 714 грн. Ще Дем’янчук задекларував 0,5 млн грн готівки.

 

Перейти до панелі інструментів