24.04.2024
Місто Новини

Одну з перших сучасних піцерій Тернополя закрили, друга переїхала

На дверях будівлі на вул. Сагайдачного, 11, де донедавна діяла піцерія Pizza Celentano, уже кілька місяців висить оголошення “Оренда”. За вказаним в ньому номером телефону журналістці “Терміново” повідомили, що піцерія припинила фукціонувати ще до запровадження карантину через коронавірус. Причин закриття закладу не знають. 

До слова, на сторінці піцерії у Facebook останній допис був ще 5 березня 2020-го. 

У Тернополі досі працює ще один заклад цієї мережі, щоправда, власники змінили локацію. Раніше Pizza Celentano функціонувала на просп. Злуки, у ТЦ “Ювілейний”, Тепер вони працюють на Площі ринок на Тарнавського. Про це “Терміново” розповіла директор піцерії Люба Василівна.

– Піцерія Pizza Celentano – франшиза і у закладах мережі в Тернополі два різних власники. Піцерію, що на проспекті Злуки, закрили у зв’язку із переїздом. Тепер ми працюємо на Тарнавського, – пояснила ситуацію жінка. – А причин закриття Pizza Celentano у Центрі не знаю. 

У Facebook тернополяни не роблять проблеми із закриття колись улюбленого багатьма закладу, оскільки останнім часом там справді було нелюдно. 

“Він вже давно “на ладан дихав”, трохи морально вижив себе той заклад”, – написав у Facebook Віталій Барабаш. 

Аналогічної думки дотримується  Володимир Гевко.

“Піцерія давно вижила себе і двадцять років нічого не змінювати – це шлях в нікуди. І от вони там”,  – написав чоловік.

Є і такі, хто вважає,що піцерія не витримала конкуренції через надто дорогу вартість оренди в центрі міста.

Виконавчий директор управляючої компанії ТМ Pizza Celetano Володимир Гнатюк зазначив, що за понад 21 рік мережа пережила не одну кризу.

– На жаль, не усі наші франчайзі мають фінансову та організаційну можливість оновлюватися разом з нами, відповідно їх ресторани втрачають актуальність та гостей і закриваються, – коментує Гнатюк закриття частини піцерій даної торгової марки в Україні. 

Фото: Thieri Newman 

Перейти до панелі інструментів