25.04.2024
Новини

Новий керівник фіскальної служби Тернопільщини має одразу два авто

Підполковника податкової міліції Короткого Ігоря Михайловича призначили на посаду заступника начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області, із покладенням виконання обов’язків начальника ГУ ДФС у Тернопільській області.

12 травня під час відео-селекторної наради повідомили про зміну майже всіх керівників регіональних підрозділів Державної фіскальної служби України. За підсумками рішення атестаційної комісії ДФС, призначено 23 заступники начальників головних управлінь ДФС в регіонах, повідомляє їхня пресслужба.

Відтак ДФС Тернопільської області очолить підполковник податкової міліції Короткий Ігор Михайлович.

Згідно декларації, поданої ним торік, у 2018 році він займав посаду старшого оперуповноваженого з ОВС Головне управління Державної фіскальної служби у Сумській області.

Одружений, має двох дітей. За 2018 рік родина задекларувала три авто: два (Dacia Logan 2011 i Renault Latitude 2005 р.в.) записані на Ігоря Короткого, одне (Kia Soul 2010 р.в.)– на дружину. Також у власності родини є будинок і квартира в Сумах, а ще земельна ділянка.

За той же 2018 рік Ігор Короткий заробив 153 406 грн у ГУ ДФС у Сумській області. Ще 78 267 грн вказав як прибуток, отриманий за місцем праці в ПТ “Ломбард “Кредитний дім”.

 

Перейти до панелі інструментів