19.04.2024
Новини

Чоловік розірвав руками 365 сторінок календаря і встановив новий рекорд Тернополя

Під час фестивалю “Галицькі моржі 2020” багато людей занурювалися у холодну воду та брали участь в запливі у 25 метрів. Серед учасників був чоловік із села Яблунів Гусятинського району Андрій Балабух, який презентував усім присутнім свій новий рекорд. Він розірвав руками 365 сторінок календаря, а також презентував минулі рекорди. Охочих повторити дії чоловіка було багато, але нікому це не вдалося.

-Це новий рекорд, готувався до нього місяць,- розповідає  Андрій (38 років). – Скоріше розривав на двоє гральні карти, номера від автомобілів та багато інших матеріалів. Тут важлива техніка, недостатньо ходити в зал і качатись, потрібно один за одним рвати різні матеріали, навіть не можу порахувати скільки їх я знищив. В мене багато ідей, які буду втілювати в майбутньому, щоб бити рекорди. Також сьогодні вперше відчув себе моржем, ніколи до цього не плавав у холодній воді, враження хороші, збадьорився і буду продовжувати.

Також презентував свої рекорди Василь Шевчук з Хоросткова, який неодноразово встановлював рекорди у Тернополі та Україні. Його досягнення спробувала повторити жінки, яка змогла віджатись на ножах таку ж кількість разів як і чоловік. Представники “Книги рекордів Тернополя” вручили пам’ятки у вигляді листівок із їх досягненнями.

-Декілька років тренуюсь, але щоб конкретно, то не займаюсь, – розповідає чоловік. Маю інші заняття, рекорди для мене це хобі, хоча планую ще п’ять здійснити. Позаду вже багато досягнень, це надихає рухатись далі, надіюсь це надихає і когось. 

Перейти до панелі інструментів