29.03.2024
Новини

Поламані ноги і ключиці. Через слизькі тротуари тернополяни потрапили у травмпункт

Через непосипані дороги і тротуари зранку, 9 січня дехто із тернополян потрапив у травмпункт.  У черзі до травматолога журналістка “Терміново” побачила людей, які скаржилися на недбалість обслуговуючих підприємств, які мали очистити тротуари від льоду та снігу.

Тернополянка пані Наталія впала і пошкодила ключицю.

– На вул. Тарнавського вниз до вул. Пушкіна ніколи не було безпечно, — розповідає жінка. – Разом із сусідкою близько 11.00 ми йшли з церкви по бруківці, яка не була посипана. Я впала і ось прийшла до травмпункту.

Працівники травмпункту заклопотані. На запитання, скільки сьогодні людей звернулися у травмпункт, медсестра відповіла:

– Бачите, що робиться, скільки людей прийшло, йду накладати гіпс, тому не маю часу говорити, а тим більше рахувати, – каже вона. – Точну кількість пацієнтів не скажу, але їх значно більше, ніж у попередні дні.

Пан Віталій упав на вул. Збаразькій о 8.30.

– Спокійно йшов разом із жінкою у поліклініку, а опинився в травмпункті, — ділиться чоловік. – Це такий неприємний подарунок на моє 75-річчя, яке буде завтра.

– А в мене День народження післязавтра, — підтримала розмову жінка із пошкодженою ногою. – Напевне Козерогам на початку року не щастить. Але тут невідомо, у чому причина, – у невезінні чи недбалості комунальників?

 

Читайте також: 15 одиниць техніки посипали вулиці та тротуари Тернополя впродовж ночі, кажуть у міськраді

А чи посипані ваші двори? Розповідайте про це у коментарях та вказуйте назви вулиць. 

Перейти до панелі інструментів