16.04.2024
Аналітика Новини

“Гроші кидають у калюжі”. Хто ремонтував дорогу у Ланівцях під час дощу

Світлини ремонту дороги під час дощу у Ланівцях опублікували жителі райцентру в соцмережі Facebook.

– Де керівництво міста, і чому роботи в нашому ОТГ виконує найгірша фірма області , яка створена лише для відмивання грошей ??? – пише Андрій Козак. – Чи ви разом з нею відмиваєте гроші ?!!! Тепер зрозуміло чому в проливний дощ роблять дорогу !!! Мало того , що це гроші простих Ланівчан кидають в глибокі калюжі , так її прийдеться за декілька тижнів робити знову , чи ви знайшли оптимальну схему відмивання мільйонів ???

На допис ланівчан відреагував народний депутат по 164-му округу Ігор Василів, який входить до Комітету ВРУ з питань транспорту та інфраструктури. Нардеп пропонує не оплачувати роботу підрядника.

  • Я навіть не буду перераховувати, що в даному випадку порушено, – пише Ігор Василів.

На пост у соцмережах відреагували у Лановецькій міській раді.

  • Шановні мешканці, повідомляємо, що державна дорога місцевого значення Т20-12 Ланівці-Лисогірка, яка проходить через вулицю Незалежності, не знаходиться у підпорядкуванні Лановецької міської ради, – повідомляють на офіційній сторінці органу місцевого самоврядування. –  Із бюджету громади не виділялося фінансування на ці ремонтні роботи та керівництво ОТГ не було повідомлено щодо них. Висловлюємо власне занепокоєння ситуацією, що виникла та звертаємося до активної громадськості з проханням перевіряти факти перед їх публікацією задля уникнення непорозумінь та поширення неправдивої інформації.

На сторінці Служби автомобільних доріг в Тернопільській області з’явився офіційний коментар з обіцянкою не оплачувати роботи недобросовісному підряднику.

  • Служба автомобільних доріг у Тернопільській області дала припис підрядній організації з вимогою зупинити роботи з ліквідації аварійної ямковості з огляду на погіршення погодних умов. До оплати вони прийняті не будуть, – пишуть в САД.

У відомстві дякують небайдужим жителям області, які долучаються до контролю дорожніх робіт.

 

Перейти до панелі інструментів