25.10.2024
Новини Промо

Чому фен Dyson вважається одним із найкращих?

Довге та здорове волосся виглядає дійсно красиво. Але потребує особливого догляду. Щоби жінки мали змогу швидко висушити свою шевелюру, було винайдено фен. Проте із часом більшість користувачів помітили, що цей прилад сприяє пересушуванню волосся, призводить до ламкості та втрати блиску.

У компанії Dyson вирішили знайти рішення цієї проблеми. І їм це вдалося. Професійний інструмент із догляду за волоссям швидко покинув межі салонів та перукарень, ставши бажаним для більшості жінок із різних куточків світу.

Розберемося, у чому його особливість. Купити омріяний фен Дайсон можна на сайті магазину Цитрус https://www.ctrs.com.ua/ru/uhod-za-volosami/brand-dyson/tip_fen/.

Вдалий маркетинг чи інноваційні рішення?

Дехто вважає, що секрет популярності товарів бренду Dyson криється в правильній рекламі. Так, маркетинговий відділ компанії дійсно працює відмінно. Проте такого успіху точно не вдалося б досягнути, якби вони не рекламували якісний продукт, створений із використанням новітніх технологій.

Уперше фен Дайсон привернув увагу перукарів та стилістів завдяки особливій технології подавання повітря, що давала змогу вибирати потрібні температуру та потужність. Прилад має три основні робочі режими, які працюють максимально точно через вбудовані датчики температури.

Важливо, що сенсори контролю активуються кожні 20 секунд, що робить неможливим перегрівання та пошкодження волосся. Саме завдяки цьому фен Dyson не псує волосся і підходить для регулярного використання.

Легке створення зачісок

Прилади Дайсон підходять не тільки для того, щоби якісно та безпечно сушити волосся. Із їхньою допомогою легко створювати вишукані та привабливі зачіски. Саме тому цьому бренду віддають перевагу як відомі стилісти, так і користувачі, що створюють красу вдома самостійно. Сильно впливає на це питання вдала комплектація фену. Розглянемо найпопулярніші насадки:

  • щітка, що приборкує та розгладжує неслухняне волосся;
  • дифузор — незамінний для власниць кучерявого волосся, а також для тих, хто любить створювати об’ємні зачіски;
  • гребінець для локонів, схильних до заплутування. Додатковий ряд зубчиків, розташований близько до основи, попереджає утворення небажаних вузликів;
  • концентратор — дає змогу керувати потоком повітря, полегшуючи процес укладання.

Можна одразу купити фен з усіма потрібними насадками. Або потім просто докупити необхідні аксесуари.

У чому різниця?

Перше, що кидається в очі — яскравий дизайн приладів Dyson. Ергономічна форма корпусу та зовнішня привабливість привертають увагу. Серед інших унікальних переваг можна виділити:

  • потужний мотор Dyson V9, який дає можливість швидко висушити навіть дуже густе волосся, не користуючись гарячим повітрям;
  • тиха робота;
  • збільшена кількість лопастей, що дає можливість переганяти декілька літрів повітря в секунду.

Вага фену Dyson менше одного кілограму, тому під час створення навіть найскладнішої зачіски вдається уникнути втоми рук.

Перейти до панелі інструментів