03.05.2024
Новини Оперативно

Провели розтин тіла чоловіка, який помер у Бучачі після ТЦК – що показала експертиза

Про результати судово-медичної експертизи з приводу смерті чоловіка, якому стало погано у ТЦК Бучача і який помер через 2 дні у лікарні, розповів очільник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко.

“Згідно чинного законодавства відомості за даним фактом слідчими було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство з приміткою «природна смерть». В рамках кримінального провадження судово-медичні експерти провели розтин тіла, аби з’ясувати причину смерті чоловіка.

Судово-медична експертиза встановила, що причина смерті чоловіка – закрита черепна-мозкова травма з крововиливом, перелом черепа, який інерційний – характерний для падіння на площину. З показів свідків та очевидців події, вказані тілесні ушкодження чоловік отримав у результаті падіння під час епілептичного нападу.

Вирішується питання про скерування даного кримінального провадження за підслідністю у Державне бюро розслідувань. Процесуальне керівництво у справі здійснює Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону,” – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Тернопільська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону зареєструвала кримінальне провадження за фактом ймовірного перевищення військовослужбовцями Чортківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки влади чи службових повноважень.

Читайте також: На Тернопільщині 49-річний чоловік, якого 2 дні тому привезли у лікарню з ТЦК, помер сьогодні вранці

Перейти до панелі інструментів