16.09.2024
Новини

Де відпочити біля Заліщиків: топ-4 готелів з басейнами

Заліщики – відоме в усій Україні туристичне місце, яке славиться визначними історико-архітектурними пам`ятками та приголомшливою природою. Щось схоже можна побачити лише у США, в штаті Аризона, та на березі річки Мозель у Франції. Заліщики називали Рів’єрою до 1939 року. Тоді місто вважалося одним з головних польських курортів, де було безліч пансіонатів, в Заліщики курсував прямий поїзд з Варшави. Під час Другої світової війни пляж був зруйнований і після — занедбаний. В останні роки місцева громада активно займається його відновленням і хоче влаштувати тут курорт європейського рівня. А доти у Заліщиках та околицях є кілька чудових місць з басейнами та СПА, де можна чудово відпочити та розслабитися. “Терміново” підготувало для вас традиційну підбірку.

Читайте також: Де відпочити біля Бережан з басейном: топ-3 місця

Оазис

Оазис називають перлиною Заліщиків. Якщо ви шукаєте гарне місце для відпочинку від шуму міста – Оазис – саме те, що вам потрібно.

Завдяки розширеному комплексу послуг, який пропонує Оазис, у вас не буде часу на нудьгування. Серед послуг знайдеться також затишний готель з комфортними номерами. Для тих, хто бажає подарувати собі моменти спокою та релаксу, у Оазисі є сучасна сауна з усіма необхідними зручностями.

Крім того, клієнтів радо зустрічає щедрий ресторан з смачною кухнею на будь-який смак та бюджет.

Локація: вулиця Зеленогайська, 5а, Заліщики.

Ціни: для жителів готелю 100 грн, діти до 3 років безкоштовно. Відпочинок біля басейну без проживання 200 грн. Басейн з підігрівом.

Контакти: +380 67 737 74 37.

Роксоланочка

На лівому березі р. Дністер, за 125 км від Тернополя, на міжнародному транзитному шляху Україна-Румунія, у невеликому дворику на відвідувачів Заліщанщини та гостей міста чекає затишний туристично-відпочинковий комплекс «Роксоланочка». Це: ресторан, готель «Старі Заліщики», розважальний центр (більярд, сауна, теніс).

Меню ресторану «Роксоланочка» виправдає очікування навіть самого вимогливого відвідувача. Гостям пропонують насолодитися класичними стравами смачної української кухні, а також спробувати чудові десерти.

Готель “Старі Залищики” вміщує 55 осіб.Кожен із номерів обладнаний санвузлом, супутниковим телебаченням та зручною меблями. Номера люкс мають холодильники. Номера є 2-х місні,3-х місні та 4-х місні. Харчування може здійснюватись, як у ресторані закладу, так і в номері. (Харчування у вартість номера не входить).

Локація: вулиця Маковея 2, м. Заліщики.

Ціни: басейн для жителів готелю 250 грн, відвідувачі – 300 грн. Оренда альтанки 8-10 осіб 400 грн. Сауна – 600 грн година.

Контакти: 380 (67) 255 63 70. Готель – (03554) 2-18-52.

Мішин-СІТІ

Комплекс “МішиН-СіТі” межує з заповідником всеукраїнського значення урочищем Обіжево, на скелях можна побачити багато рідкісних степових рослин. За кількістю і концентрацією рідкісних і зникаючих представників рослинного світу – воно не має собі рівних в Тернопільській області.
Неподалік протікає річка Дністер, на берегах якої ви маєте можливість помилуватись Дністровським каньйоном, який також належить до заповідних місць України.

Відвідавши “МішиН-СіТі” в Добровлянах, ви зможете скуштувати європейську та староукраїнську кухню, яку запропонують вам в ресторані на 250 посадкових місць, а також різні вишукані страви з мангалу в барі на 52 місця.

Зупинившись в комплексі, зможете відпочити в затишних номерах з чудовим видом на озеро, на якому красуються білі лебеді.

Локація: вулиця Національного відродження, 202, Добрівляни, Тернопільська область

Ціни: вартість відвідування басейну – для гостей 400грн/день; для проживаючих 300грн/день або 150грн/год; діти до 1.1м (без лежака) безкоштовно.

Контакти: Готель (03554) 43-43-1, ресторан 096-510-55-55.

Grand Canyon

База відпочинку “Grand Canyon” розташована на березі колишнього заповідника з неймовірно чистим повітрям та прекрасними краєвидами.

Гостям пропонують відпочинок на березі водосховища, де можна покупатися, позасмагати, порибалити, покататися на катері та квадроциклах. У комплексі є великий басейн з гірками. Готельний комплекс з номерами різної категорії. Альтанки із зонами барбекю. Спортивний та дитячий майданчики. Настільний теніс, більярд. Міні зоопарк. Дискотека.

Локація: с. Касперівці, Заліщицький район.

Ціна: 500 грн з людини за добу. У вартість номера входить: басейн (два дитячих), лежак, аквапарк, зоопарк, ігрова зона для дітей, мангали, альтанки, гамаки, риболовля.

На території є загальна кухня (газова плита,електрочайник,мікрохвильова піч). Є можливість готувати самостійно зі своїх продуктів.

Контакти: +38 099 224 49 00.

Також шукайте топ-5 нових локацій для відпочинку з басейном на Тернопільщині.

Перейти до панелі інструментів