17.05.2024
Новини Промо

На що звернути увагу, вибираючи кенгуру для дитини?

Сучасним молодим батькам потрібно бути мобільними. Гарно, коли є час посидіти з маленькою дитиною вдома або спокійно погуляти в парку. Але часто обставини складаються таким чином, що разом із малечею потрібно і в магазин збігати, і до офісу завітати, і певні побутові справи вирішити. На допомогу молодим батькам приходить кенгуру для дітей. Зручний рюкзак-переноска забезпечить фізіологічне положення малюку, а мама або тато отримає максимальну свободу переміщень та вільні руки.

Як вибрати кенгуру для дітей?

Варто зазначити, що навіть найкраще кенгуру не можна застосовувати для новонародженої дитини. Зазвичай садити малюка в такий рюкзачок дозволено, коли хребет уже частково сформований, тобто з 3-4 місяців. Але і в цьому віці до переноски можуть бути підвищені вимоги. Вибираючи кенгуру, треба звертати увагу на такі параметри:

  • жорстка спинка — цей елемент допоможе зафіксувати дитину у фізіологічному положенні та вбереже хребет від надмірних навантажень;
  • анатомічні лямки — надійно будуть тримати малюка та правильно розподілять вагу по плечах і спині того, хто носитиме переноску;
  • підголівник — зафіксує голову дитини й забезпечить додатковий комфорт під час тривалих прогулянок;
  • дихаюча тканина — дозволить шкірі малюка вільно дихати, що особливо важливо у спекотну погоду;
  • внутрішній об’єм — вибирайте такий рюкзачок, щоб дитині не було затісно.

Зручно, коли переноска має додаткові кишені — туди можна покласти серветки або запасний памперс. Важлива і ергономічність. Одягати рюкзак і знімати його повинно бути максимально легко і комфортно. 

Великий вибір кенгуру в Україні представлений в інтернет-магазині Avtokrisla. Доступні ціни дозволять молодим батькам підібрати рюкзак-переноску, що відповідає вимогам.

Переваги кенгуру для дітей

Серед переваг зручної переноски:

  • мобільність для батьків;
  • можливість малюку швидше пізнавати зовнішній світ та соціалізуватися;
  • збільшений тактильний контакт із батьками, що є необхідним для дитини раннього віку.

Пам’ятайте, що покупка кенгуру не скасовує купівлю коляски, а є лише допоміжним засобом для нетривалих прогулянок.

Перейти до панелі інструментів