27.07.2024
Новини

У Чорткові перевізники порушують графіки руху: за них взялася міська рада

У Чорткові перевізники порушують графіки руху. Це під час перевірки з`ясувала комісія у складі працівників структурних підрозділів Чортківської міської ради та комунальних підприємств громади. Виявилося, що підприємці не дотримуються вимог під час надання послуг з перевезення пасажирів на маршруті «СЕ Борднетце – Заводське», котрий здійснює Чортківське АТП-16142, – повідомляють у міській раді.

Як зазначила заступниця міського голови Наталія Войцеховська, перевізники зобов’язані чітко дотримуватись затверджених графіків руху транспорту, згідно із договором, аби мешканці Чорткова та гості міста могли планувати свій час та комфортно доїжджати до місця призначення.
Комісія проаналізувала рух автобусів на маршруті «СЕ Борднетце – Заводське» та виявила недотримання ними графіків руху. На підставі цього складено акт про порушення умов договору про перевезення пасажирів.

Такі перевірки будуть систематичними і стосуватимуться усіх перевізників, які здійснюють свою діяльність на території Чортківської громади, – зазначають у міській раді.

Перейти до панелі інструментів