15.05.2024
Новини

Може сісти на 8 років: 24-річного чортківчанина взяли під варту

У свої 24 роки чортківчанин уже встиг зробити кримінальну “кар`єру”. Проблеми із законом у нього не вперше. Та цього разу чоловікові “світить” до восьми років в`язниці. Правоохоронці встановили причетність фігуранта до чотирьох крадіжок у Тернополі. На період проведення досудового розслідування суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою, – повідомляють у пресслужбі поліції. 

Зловмисник вчинив крадіжки з двох торгових яток, перукарні та паркінгу. З торгової ятки в парку «Сопільче» викрав велосипед та готівку – загалом на суму 11 тисяч гривень, ще з одного торгового закладу поцупив товари на майже 10 тисяч гривень. З перукарні виніс майже 40 тисяч гривень. Також фігурант проник на паркінг, розташований на вулиці Шептицького, де зі службового приміщення викрав особисті речі охоронця та 3 тисячі гривень. До усіх закладів зловмисник проникав вночі.

Під час слідчо-оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника та затримали його. Фігурант – неодноразово раніше судимий 24 річний житель Чортківського району.

Йому оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу. За вчинення серії крадіжок йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Перейти до панелі інструментів